Bruschetta met champignons

Voorgerecht

Klik op de foto voor een betere weergave
Datum: 25-11-2019
Aantal personen: 8
Samengesteld door: Jan Vercoulen
Samengesteld menu:
Printversie:

Ingrediënten

  • 8 sneetjes toast of gegrild brood
  • 250 g champignons
  • 1 sjalotje
  • 200 g brie
  • Scheutje rode wijn azijn
  • Snufje peper
  • Snufje zout
  • Paar takjes peterselie

Bereiding

Snipper de sjalot en bak een paar min in een beetje olie of boter. Snijd de champignons in stukjes en voeg toe aan de sjalot. Blus af met een scheutje rode wijn azijn. Breng de champignons op smaak met wat peper en zout.

Beleg de stukken brood met een plak brie. Schep de champignons er op en bestrooi met wat verse peterselie. Zowel warm als koud een lekker hapje.