Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Amuses

Hieronder vindt u een lijst met alle amuses.


Naam van het gerecht   Chef Datum
A
Artisjok-basilicummousse met parmaham Peter Smeets 24-03-2003
Aspergeglaasje met ham en tuinkers Wim Hovens 12-05-2014
Aspergetaart met bacon en broccoli Alle leden Biétgaar 13-05-2002
B
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes Jan Vercoulen 04-10-2010
D
Deegschuitje met hamcrème Wim Hovens 24-04-2006
F
Fruit-bitterballen Wim Hovens 22-02-2010
G
Gehaktballetjes met tzatziki Richard Hovens 21-03-2005
K
Gevulde kastanjechampignons Richard Hovens 08-03-2004
Kerriegehakt in bladerdeeg Peter Smeets 20-12-2004
Kippenlever amuse Peter Smeets 17-03-2008
Gebakken kipreepjes met sinaasappelroom Peter Smeets 15-12-2003
O
Olijven, chorizo en minitoast met choriatiki en hoemoes Dave Vercoulen 02-03-2015
P
Pancettahapje met gekaramelliseerde sjalot Rob Drissen 25-02-2008
S
Gefrituurde scampi’s met een tomaten basilicum coulis Peter Smeets 10-10-2005
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas Frans Winkelmolen 11-04-2011
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus Rob Drissen 16-03-2009
Z
Zalmbonbons Frank Theeuwen 18-12-2006