Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 2 (2002 - 2003)
Zomerse minestronesoep Dave Vercoulen 23-09-2002
Noedels met shii-takes Dave Vercoulen 23-09-2002
Rijstnoedels met kip en garnalen Dave Vercoulen 23-09-2002
Zomervruchtentaart Dave Vercoulen 23-09-2002
Groene asperges met Coburger ham Richard Hovens 21-10-2002
Romige kippensoep met oesterzwammen Richard Hovens 21-10-2002
Kalfsoester met knolselderijpuree en shi-takesaus Richard Hovens 21-10-2002
Flensjes met Yoghurtijs, vanillesaus en vers fruit Richard Hovens 21-10-2002
Hartig taartje van champignons en gedroogde abrikozen Rob Drissen 04-11-2002
Champignonsoep met drie kleuren paprika Rob Drissen 04-11-2002
Varkensragout met tomaat, knoflook en oesterzwammen Rob Drissen 04-11-2002
Paddestoelensoep Wim Hovens 16-12-2002
Flensjes met paddestoelen en spek Wim Hovens 16-12-2002
Kalfssteak Stroganoff, aardappelkroketten en witlof met mascarpone Wim Hovens 16-12-2002
Walnotenparfait Wim Hovens 16-12-2002
Salade met kip en paprika Dimitri Peeters 20-01-2003
Albóndigas en pittige rijst met bonen Dimitri Peeters 20-01-2003
Mangomousse Dimitri Peeters 20-01-2003
Heldere gevogeltesoep met bospaddestoelen Quinn Warmerdam 10-02-2003
Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus Quinn Warmerdam 10-02-2003
Tournedos du Quinn met gebakken rijst en okersla Quinn Warmerdam 10-02-2003
Pruimenbluf Quinn Warmerdam 10-02-2003
Artisjok-basilicummousse met parmaham Peter Smeets 24-03-2003
Romige kippensoep met oesterzwammen Peter Smeets 24-03-2003
Hartig taartje van champignons en gedroogde abrikozen Peter Smeets 24-03-2003