Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 3 (2003 - 2004)
Konijn met saliesaus en druiven, aardappelpuree en rode zuurkool Peter Smeets 15-12-2003
Chocolademouse a la Safari Peter Smeets 15-12-2003
Paddestoelen - notencrème op toast Rob Drissen 19-01-2004
Bospaddestoelensoep Rob Drissen 19-01-2004
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade Rob Drissen 19-01-2004
Flensjes met vanilleroomijs en chocolade-espressosaus Rob Drissen 19-01-2004
Rosbiefsalade met mosterddressing Frank Theeuwen 09-02-2004
Broccoliroomsoep Frank Theeuwen 09-02-2004
Varkensrollade met bacon en rode portsaus (Gepofte aardappel met uien en knoflook en broccoli in bladerdeeg) Frank Theeuwen 09-02-2004
Chocolade-ijs met soezen Frank Theeuwen 09-02-2004
Gevulde kastanjechampignons Richard Hovens 08-03-2004
Kabeljauwfilet op een bedje van geconfijte prei met vanille beurre blanc Richard Hovens 08-03-2004
Komkommersoep met rauwe ham Richard Hovens 08-03-2004
Eendenborst Saté met Portsiroop, aardappel gratin, spruitjessalade Richard Hovens 08-03-2004
Amandelijs, taartje van chocolade, met bokbier sabayon Richard Hovens 08-03-2004
Kipcocktail Quinn Warmerdam 19-04-2004
Uiensoep onder een bladerdeeghoedje Quinn Warmerdam 19-04-2004
Varkenshaasje gepaneerd met amandelen en tijm, aardappelkoek en gekonfijte prei Quinn Warmerdam 19-04-2004
Champagnesabayon met vanille-ijs Quinn Warmerdam 19-04-2004
Seizoen 4 (2004 - 2005)
Soep met reepjes kip en citroengras Rob Drissen 20-09-2004
Kipsaté met satésaus Rob Drissen 20-09-2004
Roergebakken rundvlees met Chinese bladgroenten Rob Drissen 20-09-2004
Pittige sichuan noedels Rob Drissen 20-09-2004
Varkensvlees Vietnamese stijl in slablaadje Rob Drissen 20-09-2004
Rijstsalade met komkommer en noten Rob Drissen 20-09-2004