Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 4 (2004 - 2005)
Thaise pittige biefsalade Rob Drissen 20-09-2004
Peertjes met kerriekaramel en vanille-ijs Rob Drissen 20-09-2004
Veldsla met saffraancrème en rode mul Frank Theeuwen 18-10-2004
Kerriebouillon met geroosterde pompoen Frank Theeuwen 18-10-2004
Struisvogelbiefstuk met gember-amandelsaus met witlof en appelstroop en saffraanpuree Frank Theeuwen 18-10-2004
Gebakken appel en appelchips met roomijs Frank Theeuwen 18-10-2004
Serranoham met limoendressing Wim Hovens 15-11-2004
Roergebakken biefstuk met aardappeltjes, peultjes en cashewnoten Wim Hovens 15-11-2004
Saltimbocca met pere al forno rozemarijn aardappeltjes mozzarella met tomaat en basilicum Wim Hovens 15-11-2004
Tiramisu Wim Hovens 15-11-2004
Kerriegehakt in bladerdeeg Peter Smeets 20-12-2004
Paddestoelentaartje met peterseliesaus Peter Smeets 20-12-2004
Lauwwarme salade van kalkoenmedaillons in tomaat-dragonsaus Peter Smeets 20-12-2004
Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelen melange Peter Smeets 20-12-2004
Mangocreme met roomijs Peter Smeets 20-12-2004
Lauwwarme salade met kalkoen Dave Vercoulen 28-02-2005
Wortelsoep met kokos, sinaasappel en gerookte kip Dave Vercoulen 28-02-2005
Eendenborst met Thaise saus Dave Vercoulen 28-02-2005
IJs met kerrie-bananen en gevulde soesjes Dave Vercoulen 28-02-2005
Gehaktballetjes met tzatziki Richard Hovens 21-03-2005
Spinazie salade met sliptongfilets en sinaasappeldressing Richard Hovens 21-03-2005
Romige paprikasoep met tilapia Richard Hovens 21-03-2005
Gebakken kabeljauw met zuurkool, aardappelsaus, puree en gedroogd spek Richard Hovens 21-03-2005
Gefrituurd roomijs met warm stroopfruit Richard Hovens 21-03-2005
Bouillon met basilicumvisballetjes en champignons Quinn Warmerdam 18-04-2005