Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Alle gerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.
Naam van het gerecht | Chef | Datum |
---|---|---|
Seizoen 5 (2005 - 2006) | ||
Zóérvléisj | Dave Vercoulen | 19-12-2005 |
Appelstroopparfait met een loempia van appel en peperkoek | Dave Vercoulen | 19-12-2005 |
Romige wildsoep met oesterzwammen en spekreepjes | Wim Hovens | 16-01-2006 |
Salade van parelhoenborstfilet, paddestoelen en herfstbock | Wim Hovens | 16-01-2006 |
Eendenborst met gebakken appel en peterselie aardappelen | Wim Hovens | 16-01-2006 |
Appeltjes uit de oven onder een dekentje van kruidkoek en vanillesaus | Wim Hovens | 16-01-2006 |
Granny Smith citroen sorbet | Frank Theeuwen | 20-02-2006 |
Champignons in bier beslag | Frank Theeuwen | 20-02-2006 |
"Mille feuilles" op z'n Belgisch | Frank Theeuwen | 20-02-2006 |
Op de huid gebraden visfilet, garnalen, gestoofde prei met een luchtig tijmsausje en een stampotje | Frank Theeuwen | 20-02-2006 |
Fruitsoep | Frank Theeuwen | 20-02-2006 |
Deegschuitje met hamcrème | Wim Hovens | 24-04-2006 |
Lichte uiensoep met peterselie en croutons | Wim Hovens | 24-04-2006 |
Varkenshaas met romige stoofpeertjes en aardappelgratin | Wim Hovens | 24-04-2006 |
Griesmeelpuddinkje | Wim Hovens | 24-04-2006 |
Seizoen 6 (2006 - 2007) | ||
Venkelsoep met cherrytomaatjes | Richard Hovens | 18-09-2006 |
Sliptongfilets met jus van witlof, ham en kaas | Richard Hovens | 18-09-2006 |
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes | Richard Hovens | 18-09-2006 |
Spinasie-appelsop met forel | Dave Vercoulen | 23-10-2006 |
Mossels in saffraan-pieterseliesaus | Dave Vercoulen | 23-10-2006 |
Massala-tilapia met geelrys en wortel met knoffel | Dave Vercoulen | 23-10-2006 |
Rijstbavarois met pruimen | Dave Vercoulen | 23-10-2006 |
Warme salade met bloedworst en chorizo | Rob Drissen | 27-11-2006 |
Knapperige groenten met knoflookmayonaise | Rob Drissen | 27-11-2006 |
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje | Rob Drissen | 27-11-2006 |