Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Alle gerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.
Naam van het gerecht | Chef | Datum |
---|---|---|
H | ||
Maaltijdsalade met boerenkool en hertenbiefstuk | Bram Joosten | 26-02-2018 |
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus | Bram Joosten | 26-02-2018 |
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika | Bram Joosten | 12-11-2018 |
Hertenbiefstukjes met vijgen, aardappelpuree met lente ui en mosterd en spruitjes | Rob Drissen | 14-10-2013 |
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin | Bram Joosten | 22-02-2016 |
Hertenpoulet in dragon roomsaus met aardappelpuree en gebakken honing zuurkool | Frans Winkelmolen | 16-11-2022 |
Knapzakje van Herve-kaas met appel en Luikse siroop | Richard Hovens | 12-12-2016 |
Honingijs, hazelnootsoesjes en geluk koekjes | Frans Winkelmolen | 08-12-2014 |
I | ||
IJstaart met warme toffeesaus | Dimitri Peeters | 17-05-2010 |
IJswafel met blauwe bessen en chocoladesaus | Wim Hovens | 22-02-2010 |
Italiaanse rollade op bedje ratatouille van groenten | Richard Hovens | 15-10-2007 |
Italian Mess | Dave Vercoulen | 20-10-2021 |
J | ||
Salade met linzen en Jambon du Guntrud | Rob Drissen | 15-10-2012 |
Salade met groene asperges en jambon du Guntrud | Rob Drissen | 14-03-2016 |
K | ||
Kaassoep | Wim Hovens | 14-04-2008 |
Gebakken kabeljauw met zuurkool, aardappelsaus, puree en gedroogd spek | Richard Hovens | 21-03-2005 |
Gegrilde asperges met kabeljauw | Dimitri Peeters | 11-06-2012 |
Franse mosterdsoep met kabeljauw | Richard Hovens | 18-03-2013 |
Kabeljauw met ansjovisboter en pikante groenten | Dave Vercoulen | 06-09-2023 |
Kabeljauwballetjes met tomatensaus | Frans Winkelmolen | 12-03-2012 |
Kabeljauwfilet op een bedje van geconfijte prei met vanille beurre blanc | Richard Hovens | 08-03-2004 |
Kabeljauwfilet in Noilly Pratsaus | Peter Smeets | 16-04-2007 |
Kabeljauwhaasje in spek met erwtenpuree | Dave Vercoulen | 26-09-2016 |
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes | Richard Hovens | 18-09-2006 |
Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool | Wim Hovens | 14-04-2008 |