Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
H
Maaltijdsalade met boerenkool en hertenbiefstuk Bram Joosten 26-02-2018
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus Bram Joosten 26-02-2018
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika Bram Joosten 12-11-2018
Hertenbiefstukjes met vijgen, aardappelpuree met lente ui en mosterd en spruitjes Rob Drissen 14-10-2013
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin Bram Joosten 22-02-2016
Hertenpoulet in dragon roomsaus met aardappelpuree en gebakken honing zuurkool Frans Winkelmolen 16-11-2022
Knapzakje van Herve-kaas met appel en Luikse siroop Richard Hovens 12-12-2016
Honingijs, hazelnootsoesjes en geluk koekjes Frans Winkelmolen 08-12-2014
I
IJstaart met warme toffeesaus Dimitri Peeters 17-05-2010
IJswafel met blauwe bessen en chocoladesaus Wim Hovens 22-02-2010
Italiaanse rollade op bedje ratatouille van groenten Richard Hovens 15-10-2007
Italian Mess Dave Vercoulen 20-10-2021
J
Salade met linzen en Jambon du Guntrud Rob Drissen 15-10-2012
Salade met groene asperges en jambon du Guntrud Rob Drissen 14-03-2016
K
Kaassoep Wim Hovens 14-04-2008
Gebakken kabeljauw met zuurkool, aardappelsaus, puree en gedroogd spek Richard Hovens 21-03-2005
Gegrilde asperges met kabeljauw Dimitri Peeters 11-06-2012
Franse mosterdsoep met kabeljauw Richard Hovens 18-03-2013
Kabeljauw met ansjovisboter en pikante groenten Dave Vercoulen 06-09-2023
Kabeljauwballetjes met tomatensaus Frans Winkelmolen 12-03-2012
Kabeljauwfilet op een bedje van geconfijte prei met vanille beurre blanc Richard Hovens 08-03-2004
Kabeljauwfilet in Noilly Pratsaus Peter Smeets 16-04-2007
Kabeljauwhaasje in spek met erwtenpuree Dave Vercoulen 26-09-2016
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes Richard Hovens 18-09-2006
Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool Wim Hovens 14-04-2008