Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
B
Beef Wellington met rodekool en aardappelkoekjes Wim Hovens 23-12-2013
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes Jan Vercoulen 04-10-2010
Thaise pittige biefsalade Rob Drissen 20-09-2004
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade Rob Drissen 19-01-2004
Roergebakken biefstuk met aardappeltjes, peultjes en cashewnoten Wim Hovens 15-11-2004
Biefstuk in parmaham met saliejus Richard Hovens 19-09-2005
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje Rob Drissen 27-11-2006
Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten Dimitri Peeters 15-12-2008
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus Rob Drissen 16-03-2009
Biefstuk met paddenstoelensalsa Dimitri Peeters 17-05-2010
Biefstuk gewikkeld in Parmaham met aardappelkoekjes en gewokte asperges met prei Dimitri Peeters 16-05-2011
Getrancheerde biefstuk met aardappelpuree en zoete zuurkool Richard Hovens 31-03-2014
Salade met biefstuk, peer en gorgonzola Richard Hovens 26-10-2015
In parmaham gewikkelde biefstukjes in saliejus, met aardappelkoekjes Rob Drissen 25-02-2008
Bieslookflensjes met spinazie en ei Wim Hovens 17-11-2008
Bleekselderijsoep met blauw kaas Frank Theeuwen 28-04-2003
Groninger bloedworst op suikerbrood met karamelappeltjes Wim Hovens 21-02-2011
Gebakken bloedworst rodekool salade en perencompote Richard Hovens 18-03-2013
Bloedworst met een kwarteleitje Dave Vercoulen 02-03-2015
Warme salade met bloedworst en chorizo Rob Drissen 27-11-2006
Pittige gewokte bloemkool en broccoli Dimitri Peeters 23-05-2005
Boeuf bourguignon Rob Drissen 13-03-2017
Gevulde flensjes met bospaddenstoelenragôut en oorlam Dave Vercoulen 26-09-2011
Bospaddestoelensoep Rob Drissen 19-01-2004
Boterappels uit de oven met vanille-ijs Dave Vercoulen 20-10-2008