Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
C
Crème Brûlée met passievruchten Rob Drissen 14-03-2016
Cappuccino crème brûlée Bram Joosten 09-01-2017
Crème karamel Frank Theeuwen 19-11-2012
Crèmesoep Dame Blanche Richard Hovens 25-03-2002
Flinterdunne crêpes Jan Vercoulen 06-11-2017
D
Deegschuitje met hamcrème Wim Hovens 24-04-2006
Drie amuse desserthapjes Peter Smeets 16-02-2009
Doperwtensoep met gerookte paling en La Trappe Blond Jan Vercoulen 27-10-2014
Drumsticks met knoflook Dave Vercoulen 02-03-2015
Duif gebakken in brioche met aceto balsamico jus en aardappel batonnetes Frank Theeuwen 21-03-2011
E
Eendenborst met Thaise saus Dave Vercoulen 28-02-2005
Eendenborst met gebakken appel en peterselie aardappelen Wim Hovens 16-01-2006
Chinese eendenborst, Oesterzwammen met gestoofde kip, gebakken bami en kroeppoek Frans Winkelmolen 08-12-2014
Salade van gerookte eendenborst en gebakken paddenstoelen Wim Hovens 28-11-2016
Eendenborst Saté met Portsiroop, aardappel gratin, spruitjessalade Richard Hovens 08-03-2004
Eendenborstfilet met appel en haricots verts Frank Theeuwen 12-12-2011
Kruidige eendenbout met rode kool Dave Vercoulen 02-09-2013
Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin Jan Vercoulen 27-10-2014
Gevulde eieren Dave Vercoulen 02-03-2015
Romige eiersalade met zalm Wim Hovens 18-12-2017
Eirolletjes Dave Vercoulen 25-09-2017
Japanse entrecote Quinn Warmerdam 18-04-2005
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts Peter Smeets 17-03-2008
Livar entrecote met gegratineerde rode kool Rob Drissen 15-10-2012
Entrecote met limoen-knoflookboter Frank Theeuwen 19-11-2012