Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
A
Albóndigas en pittige rijst met bonen Dimitri Peeters 20-01-2003
Asperge op grootmoeders wijze Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Asperge op Limburgse wijze Wim Hovens 12-05-2014
Asperges met Venloos tintje Rob Drissen 14-03-2016
B
Beef Wellington met rodekool en aardappelkoekjes Wim Hovens 23-12-2013
Thaise pittige biefsalade Rob Drissen 20-09-2004
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade Rob Drissen 19-01-2004
Biefstuk in parmaham met saliejus Richard Hovens 19-09-2005
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje Rob Drissen 27-11-2006
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus Rob Drissen 16-03-2009
Biefstuk met paddenstoelensalsa Dimitri Peeters 17-05-2010
Biefstuk gewikkeld in Parmaham met aardappelkoekjes en gewokte asperges met prei Dimitri Peeters 16-05-2011
Getrancheerde biefstuk met aardappelpuree en zoete zuurkool Richard Hovens 31-03-2014
In parmaham gewikkelde biefstukjes in saliejus, met aardappelkoekjes Rob Drissen 25-02-2008
Pittige gewokte bloemkool en broccoli Dimitri Peeters 23-05-2005
Boeuf bourguignon Rob Drissen 13-03-2017
C
Crispy chili con carne met gemengde groene salade Dimitri Peeters 14-05-2007
E
Eendenborst met Thaise saus Dave Vercoulen 28-02-2005
Eendenborst met gebakken appel en peterselie aardappelen Wim Hovens 16-01-2006
Chinese eendenborst, Oesterzwammen met gestoofde kip, gebakken bami en kroeppoek Frans Winkelmolen 08-12-2014
Eendenborst Saté met Portsiroop, aardappel gratin, spruitjessalade Richard Hovens 08-03-2004
Eendenborstfilet met appel en haricots verts Frank Theeuwen 12-12-2011
Kruidige eendenbout met rode kool Dave Vercoulen 02-09-2013
Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin Jan Vercoulen 27-10-2014
Japanse entrecote Quinn Warmerdam 18-04-2005