Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 4 (2004 - 2005)
Kipsaté met satésaus Rob Drissen 20-09-2004
Roergebakken rundvlees met Chinese bladgroenten Rob Drissen 20-09-2004
Pittige sichuan noedels Rob Drissen 20-09-2004
Varkensvlees Vietnamese stijl in slablaadje Rob Drissen 20-09-2004
Rijstsalade met komkommer en noten Rob Drissen 20-09-2004
Thaise pittige biefsalade Rob Drissen 20-09-2004
Struisvogelbiefstuk met gember-amandelsaus met witlof en appelstroop en saffraanpuree Frank Theeuwen 18-10-2004
Saltimbocca met pere al forno rozemarijn aardappeltjes mozzarella met tomaat en basilicum Wim Hovens 15-11-2004
Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelen melange Peter Smeets 20-12-2004
Eendenborst met Thaise saus Dave Vercoulen 28-02-2005
Gebakken kabeljauw met zuurkool, aardappelsaus, puree en gedroogd spek Richard Hovens 21-03-2005
Japanse entrecote Quinn Warmerdam 18-04-2005
Gewokte nasi goreng met cashewnoten Dimitri Peeters 23-05-2005
Pittige gewokte bloemkool en broccoli Dimitri Peeters 23-05-2005
Vietnamese loempiaatjes Dimitri Peeters 23-05-2005
Vleesreepjes met groene asperges Dimitri Peeters 23-05-2005
Seizoen 5 (2005 - 2006)
Biefstuk in parmaham met saliejus Richard Hovens 19-09-2005
Runder zijdelende met roquefort-walnotenboter en pepersaus Peter Smeets 10-10-2005
Runderfilet met kwetsensaus Rob Drissen 28-11-2005
Zóérvléisj Dave Vercoulen 19-12-2005
Eendenborst met gebakken appel en peterselie aardappelen Wim Hovens 16-01-2006
Op de huid gebraden visfilet, garnalen, gestoofde prei met een luchtig tijmsausje en een stampotje Frank Theeuwen 20-02-2006
Varkenshaas met romige stoofpeertjes en aardappelgratin Wim Hovens 24-04-2006
Seizoen 6 (2006 - 2007)
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes Richard Hovens 18-09-2006
Massala-tilapia met geelrys en wortel met knoffel Dave Vercoulen 23-10-2006