Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 6 (2006 - 2007)
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje Rob Drissen 27-11-2006
Wildtrio met jeneversaus en gegratineerde witlof met een aardappelpeertje Frank Theeuwen 18-12-2006
Kalkoentournedos met macédoine van groenten Wim Hovens 26-02-2007
Kabeljauwfilet in Noilly Pratsaus Peter Smeets 16-04-2007
Crispy chili con carne met gemengde groene salade Dimitri Peeters 14-05-2007
Seizoen 7 (2007 - 2008)
Struisvogelbiefstuk met bramensaus Dave Vercoulen 17-09-2007
Italiaanse rollade op bedje ratatouille van groenten Richard Hovens 15-10-2007
Gepaneerde kip met roomsaus Jan Vercoulen 19-11-2007
Reefilet met geroosterde aardappelen, broccoli met walnoten en spruitjes met ham en cashewnoten Dimitri Peeters 17-12-2007
In parmaham gewikkelde biefstukjes in saliejus, met aardappelkoekjes Rob Drissen 25-02-2008
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts Peter Smeets 17-03-2008
Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool Wim Hovens 14-04-2008
Een compositie van varkenshaas, appel en kool in een Limburgs sausje van gulpener bier, grove mosterd en Rinse appelstroop Frank Theeuwen 19-05-2008
Seizoen 8 (2008 - 2009)
Varkenshaas in fillodeeg Richard Hovens 15-09-2008
Zeeduivel met spek omwikkeld in knolselderijsaus Dave Vercoulen 20-10-2008
Kalfsoester en lever met mosterdfruit op kruidensalade Wim Hovens 17-11-2008
Hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappelwijnsaus Dimitri Peeters 15-12-2008
Fazantfilet op Elzasser wijze met zuurkool Peter Smeets 16-02-2009
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus Rob Drissen 16-03-2009
Wildzwijn, asperges met dragonboter en een bolletje aardappelpuree Frank Theeuwen 20-04-2009
Lamsfilet in bladerdeeg met honingtijmsaus en asperges Jan Vercoulen 11-05-2009
Seizoen 9 (2009 - 2010)
Kalfsoester gevuld met een mengsel van zwarte olijven en gedroogde abrikozen in een zachte madera saus Rob Drissen 21-09-2009
Scampi's met paprika-knoflooksaus Dave Vercoulen 19-10-2009
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus Richard Hovens 16-11-2009
Stoofvlees op z'n Bels Wim Hovens 22-02-2010