Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 9 (2009 - 2010)
Varkenshaas Wellington met pommes duchesse Frank Theeuwen 08-03-2010
Gegratineerde zalmtournedos in room Jan Vercoulen 19-04-2010
Biefstuk met paddenstoelensalsa Dimitri Peeters 17-05-2010
Seizoen 10 (2010 - 2011)
Kwartel met aardappelpastinaakgratin Dave Vercoulen 20-09-2010
Lamsfilet uit Bresse met Hongaarse sperzieboontjes en lucifer aardappels Jan Vercoulen 04-10-2010
Hertenbiefstuk met mango-cranberrysaus, aardappelpuree met pastinaak en spruitjes Rob Drissen 29-11-2010
Struisvogelbiefstuk met bruinbier en appelstroop Richard Hovens 10-01-2011
Texels lamsrack met kruidenkorst en aardappelgalettes Wim Hovens 21-02-2011
Lamsfilet met bospaddestoelen-savooikool, worteltjes en pastinakenpuree Frank Theeuwen 21-03-2011
Lam uit de oven met tomatenjam en aspergetaart Frans Winkelmolen 11-04-2011
Biefstuk gewikkeld in Parmaham met aardappelkoekjes en gewokte asperges met prei Dimitri Peeters 16-05-2011
Seizoen 11 (2011 - 2012)
Speenvarkencarré met romige zuurkool en kaneeljus Dave Vercoulen 26-09-2011
Licht romig stoofpotje met konijn, mosterd en appel Jan Vercoulen 17-10-2011
Kempisch hoen met krieltjes en Hollandse peultjes Wim Hovens 21-11-2011
Eendenborstfilet met appel en haricots verts Frank Theeuwen 12-12-2011
Gevulde varkensrollade met een stamppotje van spruitjes en appel Richard Hovens 16-01-2012
Züricher Geschnetzeltes, een Zwitsers vleessgerecht met rösti en komkommer-bleekselderijsalade Frans Winkelmolen 12-03-2012
Gemarineerde varkenshaas met paddestoelenroomsaus, aardappelpuree met knoflook en gekarameliseerde witlof Rob Drissen 16-04-2012
Gegrilde asperges met kabeljauw Dimitri Peeters 11-06-2012
Seizoen 12 (2012 - 2013)
Blije kip met dragonsabayon Jan Vercoulen 17-09-2012
Livar entrecote met gegratineerde rode kool Rob Drissen 15-10-2012
Entrecote met limoen-knoflookboter Frank Theeuwen 19-11-2012
Kalfsoester met truffelsaus , aardappelkroketjes en groenten Dave Vercoulen 17-12-2012
Zeeduivel in Parmaham Richard Hovens 18-03-2013
Lamsrollade en tuinbonensalade met uitgebakken Hollandse salami Wim Hovens 15-04-2013