Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 19 (2019 - 2020)
Mini kipsaté spiesjes Dave Vercoulen 23-09-2019
Seizoen 18 (2018 - 2019)
Asperges met lamscarré Frans Winkelmolen 13-05-2019
Verklede kip Jan Vercoulen 08-04-2019
Gourmetten Frank Theeuwen 11-03-2019
Varkenshaas met stoofperen en een pastinaak/wortel stamppot Rob Drissen 14-01-2019
Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie Wim Hovens 03-12-2018
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika Bram Joosten 12-11-2018
Tournedos met sauce Poivre en ratatouille uit de oven Richard Hovens 01-10-2018
Kip à la Normande Dave Vercoulen 10-09-2018
Seizoen 17 (2017 - 2018)
Kipspiesjes met gepofte aardappel en bietjessalade Frank Theeuwen 14-05-2018
Ravioli met asperges en ricotta Rob Drissen 23-04-2018
Tagliata met Ravioli van kaas en spinazie Frans Winkelmolen 12-03-2018
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus Bram Joosten 26-02-2018
Pizza Richard Hovens 08-01-2018
Tam konijn in het zuur Wim Hovens 18-12-2017
Martinikip met tomatensaus en limoen uit de oven Jan Vercoulen 06-11-2017
Pittige hachee met port, bier en chocolade Dave Vercoulen 25-09-2017
Seizoen 16 (2016 - 2017)
Gemarineerde gevulde varkenshaas met ratte-aardappelen en courgette Frans Winkelmolen 10-04-2017
Boeuf bourguignon Rob Drissen 13-03-2017
Tournedos met koffiecrunch en aardappel knoflook crème Frank Theeuwen 13-02-2017
Wilde eend met chocolade en bloedworst Bram Joosten 09-01-2017
Ree met bosvruchtencompote, broccoli-spinaziestamppot, geroosterde aardpeer en pastinaak Richard Hovens 12-12-2016
Ossobuco bianco Wim Hovens 28-11-2016
Waanzinnige kip uit de oven Jan Vercoulen 24-10-2016
Turkse gehaktspiesjes met muntyoghurt en couscous Dave Vercoulen 26-09-2016