Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
E
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts Peter Smeets 17-03-2008
Livar entrecote met gegratineerde rode kool Rob Drissen 15-10-2012
Entrecote met limoen-knoflookboter Frank Theeuwen 19-11-2012
Escalopes de Veau comme en Berry Richard Hovens 25-03-2002
F
Fazantfilet op Elzasser wijze met zuurkool Peter Smeets 16-02-2009
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus Richard Hovens 16-11-2009
G
Turkse gehaktspiesjes met muntyoghurt en couscous Dave Vercoulen 26-09-2016
Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie Wim Hovens 03-12-2018
Gourmetten Frank Theeuwen 11-03-2019
Pastaschotel met groene asperges & pasta met zalm, spinazie en asperges Frank Theeuwen 11-04-2016
H
Pittige hachee met port, bier en chocolade Dave Vercoulen 25-09-2017
Hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappelwijnsaus Dimitri Peeters 15-12-2008
Rosbief van hert met bockbiersaus Richard Hovens 26-10-2015
Hertebiefstukjes in rode wijn met gebakken peer en aardappelnestjes Rob Drissen 24-11-2014
Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelen melange Peter Smeets 20-12-2004
Hertenbiefstuk met mango-cranberrysaus, aardappelpuree met pastinaak en spruitjes Rob Drissen 29-11-2010
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus Bram Joosten 26-02-2018
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika Bram Joosten 12-11-2018
Hertenbiefstukjes met vijgen, aardappelpuree met lente ui en mosterd en spruitjes Rob Drissen 14-10-2013
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin Bram Joosten 22-02-2016
I
Italiaanse rollade op bedje ratatouille van groenten Richard Hovens 15-10-2007
K
Gebakken kabeljauw met zuurkool, aardappelsaus, puree en gedroogd spek Richard Hovens 21-03-2005
Gegrilde asperges met kabeljauw Dimitri Peeters 11-06-2012
Kabeljauwfilet in Noilly Pratsaus Peter Smeets 16-04-2007
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes Richard Hovens 18-09-2006