Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Nagerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle nagerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
K
Kaneelflensjes met cranberrymascarpone Jan Vercoulen 07-12-2015
Karnemelkmousse met karamelsaus en aardbeispiesjes met munt Richard Hovens 15-10-2007
Karnemelkpuddinkje met mangosaus, florentijnskoekje en mini tompoesjes Frank Theeuwen 06-01-2014
IJs met kerrie-bananen en gevulde soesjes Dave Vercoulen 28-02-2005
Koffieroom-ijs met koffie karamel en koffie schuim Richard Hovens 10-01-2011
M
Mango strattiatella in een ananas likeur soep Rob Drissen 16-04-2012
Mango-limoenmousse en een mango kroket met limoencreme Dave Vercoulen 02-09-2013
Mangocreme met roomijs Peter Smeets 20-12-2004
Mangomousse Dimitri Peeters 20-01-2003
Vanille-ijs met meloenbolletjes en kiwisaus Jan Vercoulen 24-10-2016
Millefoglie met 3 soorten chocolade, vanille-ijs met bloedsinaasappelsaus Rob Drissen 25-02-2008
Mokka proeverij van mokka mousse, mokka ijs en mokka sabayon Rob Drissen 16-03-2009
Mousse van chocola en yoghurtijs met frambozencoulis Richard Hovens 08-09-2014
O
Omelet Siberiënne Wim Hovens 20-10-2003
Oranje - bovenwafel met ijs en aardbeien Dimitri Peeters 15-12-2008
Oreo bonbons en pindarotsjes Dave Vercoulen 23-09-2019
P
Panna cotta met bosvruchten Rob Drissen 02-03-2020
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom Frank Theeuwen 13-02-2017
Gepocheerde peer met ganache Peter Smeets 17-03-2008
Peer-abrikozencrumble met kaneelijs Rob Drissen 15-10-2012
Peertjes met kerriekaramel en vanille-ijs Rob Drissen 20-09-2004
Peren in rode wijnsiroop met roomijs Peter Smeets 10-10-2005
Perziken met espresso mascarpone Dave Vercoulen 19-10-2009
Pisang Goreng en Roedjak Manis Dimitri Peeters 23-05-2005
Pithiviers met appel, peer & rozemarijn Dave Vercoulen 15-09-2003