Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Tussengerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle tussengerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
A
Aardappelsoep met asperges en gerookte forel Frans Winkelmolen 27-05-2013
Tagliatelle van asperge met romige hamsaus Dave Vercoulen 19-10-2009
Asperge-tomatenbouillon met kalkoenquenelles, bosuitjes en verse kervel Frank Theeuwen 20-04-2009
Aspergequiche Rob Drissen 23-04-2018
Aspergeroomsoep met sneetje Limburgs roggebrood en eiersalade Frank Theeuwen 19-05-2008
Aspergeroomsoep met Schotse zalm rosé gebakken en mimosa Jan Vercoulen 11-05-2009
Cappuccino van asperges en pistou Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Salade van asperges, spinazie en frisromige schapenkaas Frank Theeuwen 08-06-2015
Romige aspergesoep Wim Hovens 12-05-2014
B
Krachtige bouillon met basilicumflensjes Dave Vercoulen 14-09-2015
Roergebakken biefstuk met aardappeltjes, peultjes en cashewnoten Wim Hovens 15-11-2004
Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten Dimitri Peeters 15-12-2008
Bleekselderijsoep met blauw kaas Frank Theeuwen 28-04-2003
Bloedworst met een kwarteleitje Dave Vercoulen 02-03-2015
Gevulde flensjes met bospaddenstoelenragôut en oorlam Dave Vercoulen 26-09-2011
Bospaddestoelensoep Rob Drissen 19-01-2004
Broccoliroomsoep Frank Theeuwen 09-02-2004
C
Camembertmousse met karamelsaus van rode port Rob Drissen 21-09-2009
Carpaccio met pestodressing Frank Theeuwen 15-10-2001
Hartig taartje van champignons en gedroogde abrikozen Peter Smeets 24-03-2003
Gebakken champignons met stokbrood Dimitri Peeters 17-11-2003
Champignons gevuld met geitenkaas en zalm Dave Vercoulen 02-03-2015
Champignonsoep met drie kleuren paprika Rob Drissen 04-11-2002
Champignonsoep America Jan Vercoulen 19-11-2007
Coquilles met reepjes roergebakken groenten Richard Hovens 16-11-2009