Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Tussengerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle tussengerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 1 (2001 - 2002)
Carpaccio met pestodressing Frank Theeuwen 15-10-2001
Licht gebonden soep van kerrie, banaan en pittige soesjes Dave Vercoulen 26-11-2001
Paprikaroomsoep met gerookte kalkoenfilet Peter Smeets 17-12-2001
Elzasser zuurkoolsoep Wim Hovens 21-01-2002
Spinaziesoep met kaascroutons Dimitri Peeters 25-02-2002
Crèmesoep Dame Blanche Richard Hovens 25-03-2002
Courgettesoep met groene soufflé Frank Theeuwen 15-04-2002
Cappuccino van asperges en pistou Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Seizoen 2 (2002 - 2003)
Noedels met shii-takes Dave Vercoulen 23-09-2002
Romige kippensoep met oesterzwammen Richard Hovens 21-10-2002
Champignonsoep met drie kleuren paprika Rob Drissen 04-11-2002
Flensjes met paddestoelen en spek Wim Hovens 16-12-2002
Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus Quinn Warmerdam 10-02-2003
Hartig taartje van champignons en gedroogde abrikozen Peter Smeets 24-03-2003
Bleekselderijsoep met blauw kaas Frank Theeuwen 28-04-2003
Mosterdsoep Alle leden Biétgaar 12-05-2003
Seizoen 3 (2003 - 2004)
Romige courgettesoep Dave Vercoulen 15-09-2003
Witlofsoep met ham en ananas Wim Hovens 20-10-2003
Gebakken champignons met stokbrood Dimitri Peeters 17-11-2003
Paddestoelenpasteitjes Peter Smeets 15-12-2003
Bospaddestoelensoep Rob Drissen 19-01-2004
Broccoliroomsoep Frank Theeuwen 09-02-2004
Komkommersoep met rauwe ham Richard Hovens 08-03-2004
Uiensoep onder een bladerdeeghoedje Quinn Warmerdam 19-04-2004
Seizoen 4 (2004 - 2005)
Kerriebouillon met geroosterde pompoen Frank Theeuwen 18-10-2004