Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Tussengerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle tussengerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
Z
Elzasser zuurkoolsoep Wim Hovens 21-01-2002
Lichtgebonden zuurkoolsoep met spek Richard Hovens 12-12-2016
Zonnevis gepocheerd op citroengras met courgette en asperges Frans Winkelmolen 10-04-2017
Zeebaars met gemarineerde venkel, venkelpuree en uienmoes Dave Vercoulen 02-09-2013
Zalmfilet met prei en champignons Wim Hovens 26-02-2007
Romig soepje van Zaanse mosterd met Kempische ham en basilicum Wim Hovens 21-11-2011
W
Wortelsoep met kokos, sinaasappel en gerookte kip Dave Vercoulen 28-02-2005
Wontons met dipsaus Quinn Warmerdam 18-04-2005
Witlofsoep met ham en ananas Wim Hovens 20-10-2003
Witlofsoep met blauwe kaas en spekjes Jan Vercoulen 25-11-2013
Witlofsoep met gerookte eendenborst Bram Joosten 13-04-2015
Biefstukjes van wildzwijnhaas op paddenstoel salade met een crumb van Italiaanse ham Rob Drissen 14-10-2013
Romige wildsoep met oesterzwammen en spekreepjes Wim Hovens 16-01-2006
Romige waterkerssoep Richard Hovens 19-09-2005
V
Vol-au-vent met shiitake en kippendij Jan Vercoulen 06-11-2017
Vitello tonnato Dave Vercoulen 19-10-2009
Venkelsoep met Hollandse garnalen Bram Joosten 12-11-2018
Veloute van courgette en krokant gebakken ham Peter Smeets 16-04-2007
U
Uiensoep onder een bladerdeeghoedje Quinn Warmerdam 19-04-2004
Uiensoep met kaascroutons Frank Theeuwen 19-11-2012
Uiensoep met bladerdeegdakje Wim Hovens 23-12-2013
Klassieke uiensoep Dave Vercoulen 25-09-2017
T
Gestoomde tongfilet met bospaddenstoelenbouillon Frans Winkelmolen 17-02-2014
Klassieke tomatensoep Richard Hovens 26-10-2015
Italiaanse tomatensoep Frans Winkelmolen 25-01-2016