Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Voorgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle voorgerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 1 (2001 - 2002)
Romige soep van witlof en brie Frank Theeuwen 15-10-2001
Gerookte kipcocktail Dave Vercoulen 26-11-2001
Flensjes met paddestoelen Peter Smeets 17-12-2001
Salade van gerookte kuikenborstfilet met zuurkool Wim Hovens 21-01-2002
Marokkaanse spinazierolletjes Dimitri Peeters 25-02-2002
Gemarineerde kalkoenreepjes op een bedje van sla Richard Hovens 25-03-2002
Gevulde grapefruit met vruchten-kaas en kipfilet Frank Theeuwen 15-04-2002
Tartaar van gerookte zalmsnippers op gemarineerde asperges Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Seizoen 2 (2002 - 2003)
Zomerse minestronesoep Dave Vercoulen 23-09-2002
Groene asperges met Coburger ham Richard Hovens 21-10-2002
Hartig taartje van champignons en gedroogde abrikozen Rob Drissen 04-11-2002
Paddestoelensoep Wim Hovens 16-12-2002
Salade met kip en paprika Dimitri Peeters 20-01-2003
Heldere gevogeltesoep met bospaddestoelen Quinn Warmerdam 10-02-2003
Romige kippensoep met oesterzwammen Peter Smeets 24-03-2003
Geroosterde groene asperges Frank Theeuwen 28-04-2003
Zalmfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus Alle leden Biétgaar 12-05-2003
Seizoen 3 (2003 - 2004)
Champignons als Escargots (Champignons à l'Escargot) Dave Vercoulen 15-09-2003
Salade 'Een goed begin' Wim Hovens 20-10-2003
Champignons in kruiden bierbeslag Dimitri Peeters 17-11-2003
Wildbouillon met gerookte eendenborst Peter Smeets 15-12-2003
Paddestoelen - notencrème op toast Rob Drissen 19-01-2004
Rosbiefsalade met mosterddressing Frank Theeuwen 09-02-2004
Kabeljauwfilet op een bedje van geconfijte prei met vanille beurre blanc Richard Hovens 08-03-2004
Kipcocktail Quinn Warmerdam 19-04-2004