Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Voorgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle voorgerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
P
Gevulde portabella's op groentepuree Dave Vercoulen 20-10-2008
Salade met portchampignons Richard Hovens 31-03-2014
Prei-kamillesoep met kabeljauw en paling Frank Theeuwen 21-03-2011
Romige preisoep met gerookte paling en croutons Wim Hovens 26-02-2007
R
Reuzenchampignons met notenvulling Jan Vercoulen 19-11-2007
Risotto van venkel en gerookte zalm Frans Winkelmolen 25-01-2016
Veldsla met saffraancrème en rode mul Frank Theeuwen 18-10-2004
Herfstsalade met rookworst, spek en pruimen Wim Hovens 23-11-2015
Salade met gebraden rosbief met mierikswortelcrème Bram Joosten 09-01-2017
Rosbiefsalade met mosterddressing Frank Theeuwen 09-02-2004
S
Salade 'Een goed begin' Wim Hovens 20-10-2003
Scampi’s met lenteuitjes, asperges en saffraandressing Frank Theeuwen 20-04-2009
Serranoham met limoendressing Wim Hovens 15-11-2004
Salade van rauwe spinazie, gebakken paddenstoelen en Serranoham Wim Hovens 15-04-2013
Sinaasappelcarpaccio Bram Joosten 12-11-2018
Skrei in spek met erwtenpuree Jan Vercoulen 25-11-2013
Sliptong op de graat gebakken, stamppotje van andijvie, hollandaise met dragon en Zaanse mosterd Dave Vercoulen 20-09-2010
Spinazie salade met sliptongfilets en sinaasappeldressing Richard Hovens 21-03-2005
Spinasie-appelsop met forel Dave Vercoulen 23-10-2006
Marokkaanse spinazierolletjes Dimitri Peeters 25-02-2002
Spinaziesalade met sliptong en sinaasappeldressing en huisgemaakt notenbrood Richard Hovens 15-10-2007
St Jacobsmossel met een sabayon van West Malle dubbel Jan Vercoulen 27-10-2014
T
Tapas proeverij van gerookte eendenfilet, lamsrib en gevulde tongfilet Richard Hovens 16-11-2009
Pittige tomatensoep met omeletreepjes Dimitri Peeters 23-05-2005
Chinese tomatensoep Frans Winkelmolen 08-12-2014