Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Amuses

Hieronder vindt u een lijst met alle amuses.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 1 (2001 - 2002)
Aspergetaart met bacon en broccoli Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Seizoen 2 (2002 - 2003)
Artisjok-basilicummousse met parmaham Peter Smeets 24-03-2003
Seizoen 3 (2003 - 2004)
Gebakken kipreepjes met sinaasappelroom Peter Smeets 15-12-2003
Gevulde kastanjechampignons Richard Hovens 08-03-2004
Seizoen 4 (2004 - 2005)
Kerriegehakt in bladerdeeg Peter Smeets 20-12-2004
Gehaktballetjes met tzatziki Richard Hovens 21-03-2005
Seizoen 5 (2005 - 2006)
Gefrituurde scampi's met een tomaten basilicum coulis Peter Smeets 10-10-2005
Deegschuitje met hamcrème Wim Hovens 24-04-2006
Seizoen 6 (2006 - 2007)
Zalmbonbons Frank Theeuwen 18-12-2006
Seizoen 7 (2007 - 2008)
Pancettahapje met gekaramelliseerde sjalot Rob Drissen 25-02-2008
Kippenlever amuse Peter Smeets 17-03-2008
Seizoen 8 (2008 - 2009)
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus Rob Drissen 16-03-2009
Seizoen 9 (2009 - 2010)
Fruit-bitterballen Wim Hovens 22-02-2010
Seizoen 10 (2010 - 2011)
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes Jan Vercoulen 04-10-2010
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas Frans Winkelmolen 11-04-2011
Seizoen 13 (2013 - 2014)
Aspergeglaasje met ham en tuinkers Wim Hovens 12-05-2014
Seizoen 14 (2014 - 2015)
Olijven, chorizo en minitoast met choriatiki en hoemoes Dave Vercoulen 02-03-2015
Seizoen 19 (2019 - 2020)
Serranoham rolletjes met mozzarella Dave Vercoulen 23-09-2019
Seizoen 22 (2022 - 2023)
Staafjes courgette met romige hummus (OFYR) Frans Winkelmolen 28-06-2023
Seizoen 23 (2023 - 2024)
Amuse van paté, spek en gekaramelliseerde sjalot Bram Jacobs 15-11-2023