Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Amuses
Hieronder vindt u een lijst met alle amuses.
Naam van het gerecht | Chef | Datum |
---|---|---|
Z | ||
Zalmbonbons | Frank Theeuwen | 18-12-2006 |
S | ||
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas | Frans Winkelmolen | 11-04-2011 |
Gefrituurde scampi's met een tomaten basilicum coulis | Peter Smeets | 10-10-2005 |
P | ||
Amuse van paté, spek en gekaramelliseerde sjalot | Bram Jacobs | 15-11-2023 |
Pancettahapje met gekaramelliseerde sjalot | Rob Drissen | 25-02-2008 |
K | ||
Gebakken kipreepjes met sinaasappelroom | Peter Smeets | 15-12-2003 |
Kippenlever amuse | Peter Smeets | 17-03-2008 |
Kerriegehakt in bladerdeeg | Peter Smeets | 20-12-2004 |
Gevulde kastanjechampignons | Richard Hovens | 08-03-2004 |
G | ||
Gehaktballetjes met tzatziki | Richard Hovens | 21-03-2005 |
F | ||
Fruit-bitterballen | Wim Hovens | 22-02-2010 |
D | ||
Deegschuitje met hamcrème | Wim Hovens | 24-04-2006 |
C | ||
Staafjes courgette met romige hummus (OFYR) | Frans Winkelmolen | 28-06-2023 |
B | ||
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes | Jan Vercoulen | 04-10-2010 |
A | ||
Aspergetaart met bacon en broccoli | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Aspergeglaasje met ham en tuinkers | Wim Hovens | 12-05-2014 |
Artisjok-basilicummousse met parmaham | Peter Smeets | 24-03-2003 |