Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Amuses
Hieronder vindt u een lijst met alle amuses.
Naam van het gerecht | Chef
![]() |
Datum |
---|---|---|
Alle leden Biétgaar | ||
Aspergetaart met bacon en broccoli | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Bram Jacobs | ||
Amuse van paté, spek en gekaramelliseerde sjalot | Bram Jacobs | 15-11-2023 |
Dave Vercoulen | ||
Olijven, chorizo en minitoast met choriatiki en hoemoes | Dave Vercoulen | 02-03-2015 |
Serranoham rolletjes met mozzarella | Dave Vercoulen | 23-09-2019 |
Frank Theeuwen | ||
Zalmbonbons | Frank Theeuwen | 18-12-2006 |
Frans Winkelmolen | ||
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas | Frans Winkelmolen | 11-04-2011 |
Staafjes courgette met romige hummus (OFYR) | Frans Winkelmolen | 28-06-2023 |
Jan Vercoulen | ||
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes | Jan Vercoulen | 04-10-2010 |
Peter Smeets | ||
Artisjok-basilicummousse met parmaham | Peter Smeets | 24-03-2003 |
Gebakken kipreepjes met sinaasappelroom | Peter Smeets | 15-12-2003 |
Kerriegehakt in bladerdeeg | Peter Smeets | 20-12-2004 |
Gefrituurde scampi's met een tomaten basilicum coulis | Peter Smeets | 10-10-2005 |
Kippenlever amuse | Peter Smeets | 17-03-2008 |
Richard Hovens | ||
Gevulde kastanjechampignons | Richard Hovens | 08-03-2004 |
Gehaktballetjes met tzatziki | Richard Hovens | 21-03-2005 |
Rob Drissen | ||
Pancettahapje met gekaramelliseerde sjalot | Rob Drissen | 25-02-2008 |
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Wim Hovens | ||
Deegschuitje met hamcrème | Wim Hovens | 24-04-2006 |
Fruit-bitterballen | Wim Hovens | 22-02-2010 |
Aspergeglaasje met ham en tuinkers | Wim Hovens | 12-05-2014 |