Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Alle gerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.
Naam van het gerecht | Chef | Datum
![]() |
---|---|---|
Seizoen 1 (2001 - 2002) | ||
Carpaccio met pestodressing | Frank Theeuwen | 15-10-2001 |
Varkensmédaillons met sinasappelsaus en gebakken aardappel met shiitake en bospeentjes | Frank Theeuwen | 15-10-2001 |
Romige soep van witlof en brie | Frank Theeuwen | 15-10-2001 |
Hartige kipkarbonades met sesamzaad, peultjes en gebakken krielaardappeltjes | Dave Vercoulen | 26-11-2001 |
Licht gebonden soep van kerrie, banaan en pittige soesjes | Dave Vercoulen | 26-11-2001 |
Gerookte kipcocktail | Dave Vercoulen | 26-11-2001 |
Pikante varkensvleesschotel met boontjes en rijst | Peter Smeets | 17-12-2001 |
Paprikaroomsoep met gerookte kalkoenfilet | Peter Smeets | 17-12-2001 |
Flensjes met paddestoelen | Peter Smeets | 17-12-2001 |
Elzasser zuurkoolschotel met karbonades | Wim Hovens | 21-01-2002 |
Salade van gerookte kuikenborstfilet met zuurkool | Wim Hovens | 21-01-2002 |
Elzasser zuurkoolsoep | Wim Hovens | 21-01-2002 |
Roergebakken spinazie met rookworst en sambal | Dimitri Peeters | 25-02-2002 |
Spinaziesoep met kaascroutons | Dimitri Peeters | 25-02-2002 |
Marokkaanse spinazierolletjes | Dimitri Peeters | 25-02-2002 |
Crèmesoep Dame Blanche | Richard Hovens | 25-03-2002 |
Escalopes de Veau comme en Berry | Richard Hovens | 25-03-2002 |
Gemarineerde kalkoenreepjes op een bedje van sla | Richard Hovens | 25-03-2002 |
Gevulde grapefruit met vruchten-kaas en kipfilet | Frank Theeuwen | 15-04-2002 |
Courgettesoep met groene soufflé | Frank Theeuwen | 15-04-2002 |
Varkensoesters met een appelsaus en hartig gevulde appels uit de oven | Frank Theeuwen | 15-04-2002 |
Asperge op grootmoeders wijze | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Aspergetaart met bacon en broccoli | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Tartaar van gerookte zalmsnippers op gemarineerde asperges | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Cappuccino van asperges en pistou | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |