Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
E
Salade van gerookte eendenborst en gebakken paddenstoelen Wim Hovens 28-11-2016
Eendenborst Saté met Portsiroop, aardappel gratin, spruitjessalade Richard Hovens 08-03-2004
Eendenborstfilet met appel en haricots verts Frank Theeuwen 12-12-2011
Kruidige eendenbout met rode kool Dave Vercoulen 02-09-2013
Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin Jan Vercoulen 27-10-2014
Gevulde eieren Dave Vercoulen 02-03-2015
Romige eiersalade met zalm Wim Hovens 18-12-2017
Eirolletjes Dave Vercoulen 25-09-2017
Japanse entrecote Quinn Warmerdam 18-04-2005
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts Peter Smeets 17-03-2008
Livar entrecote met gegratineerde rode kool Rob Drissen 15-10-2012
Entrecote met limoen-knoflookboter Frank Theeuwen 19-11-2012
Pittige erwtensoep met spekreepjes Dimitri Peeters 15-12-2008
Escalopes de Veau comme en Berry Richard Hovens 25-03-2002
Escargots met champignons Dave Vercoulen 14-09-2015
F
Fazantfilet op Elzasser wijze met zuurkool Peter Smeets 16-02-2009
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus Richard Hovens 16-11-2009
Filodeegpakketje met witte kool, gehakt en kaassaus Jan Vercoulen 08-04-2019
Flensjes met paddestoelen Peter Smeets 17-12-2001
Flensjes met Yoghurtijs, vanillesaus en vers fruit Richard Hovens 21-10-2002
Flensjes met paddestoelen en spek Wim Hovens 16-12-2002
Flensjes met vanilleroomijs en chocolade-espressosaus Rob Drissen 19-01-2004
Parijse flensjes Richard Hovens 18-03-2013
Salade met forel en rookvlees Wim Hovens 14-04-2008
Taartje van groene asperges, forel en paddenstoelen Frank Theeuwen 19-05-2008