Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Hoofdgerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.
Naam van het gerecht | Chef | Datum
![]() |
---|---|---|
Seizoen 1 (2001 - 2002) | ||
Varkensmédaillons met sinasappelsaus en gebakken aardappel met shiitake en bospeentjes | Frank Theeuwen | 15-10-2001 |
Hartige kipkarbonades met sesamzaad, peultjes en gebakken krielaardappeltjes | Dave Vercoulen | 26-11-2001 |
Pikante varkensvleesschotel met boontjes en rijst | Peter Smeets | 17-12-2001 |
Elzasser zuurkoolschotel met karbonades | Wim Hovens | 21-01-2002 |
Roergebakken spinazie met rookworst en sambal | Dimitri Peeters | 25-02-2002 |
Escalopes de Veau comme en Berry | Richard Hovens | 25-03-2002 |
Varkensoesters met een appelsaus en hartig gevulde appels uit de oven | Frank Theeuwen | 15-04-2002 |
Asperge op grootmoeders wijze | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Seizoen 2 (2002 - 2003) | ||
Rijstnoedels met kip en garnalen | Dave Vercoulen | 23-09-2002 |
Kalfsoester met knolselderijpuree en shi-takesaus | Richard Hovens | 21-10-2002 |
Varkensragout met tomaat, knoflook en oesterzwammen | Rob Drissen | 04-11-2002 |
Kalfssteak Stroganoff, aardappelkroketten en witlof met mascarpone | Wim Hovens | 16-12-2002 |
Albóndigas en pittige rijst met bonen | Dimitri Peeters | 20-01-2003 |
Tournedos du Quinn met gebakken rijst en okersla | Quinn Warmerdam | 10-02-2003 |
Kalfsoester met paddestoelen, aardappelrozetjes, Sugar snaps en wortelbolletjes | Peter Smeets | 24-03-2003 |
Warme kalfslapjes met tonijnsaus en ovenschotel van aardappelen en courgette | Frank Theeuwen | 28-04-2003 |
Kalfsschnitzel met rode wijnsaus, sugar snaps, aardappelgratin en witlof uit de oven | Alle leden Biétgaar | 12-05-2003 |
Seizoen 3 (2003 - 2004) | ||
Gevuld varkenshaasje met lente-ui | Dave Vercoulen | 15-09-2003 |
Kalkoenbiefstukjes bedekt met brie en peren, gebakken aardappelen en haricots-verts in katenspek | Wim Hovens | 20-10-2003 |
Variatie van runds- en varkensvlees met tuinboontjes en krielaardappeltjes | Dimitri Peeters | 17-11-2003 |
Konijn met saliesaus en druiven, aardappelpuree en rode zuurkool | Peter Smeets | 15-12-2003 |
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade | Rob Drissen | 19-01-2004 |
Varkensrollade met bacon en rode portsaus (Gepofte aardappel met uien en knoflook en broccoli in bladerdeeg) | Frank Theeuwen | 09-02-2004 |
Eendenborst Saté met Portsiroop, aardappel gratin, spruitjessalade | Richard Hovens | 08-03-2004 |
Varkenshaasje gepaneerd met amandelen en tijm, aardappelkoek en gekonfijte prei | Quinn Warmerdam | 19-04-2004 |