Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Hoofdgerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.
Naam van het gerecht
![]() |
Chef | Datum |
---|---|---|
E | ||
Kruidige eendenbout met rode kool | Dave Vercoulen | 02-09-2013 |
Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin | Jan Vercoulen | 27-10-2014 |
Japanse entrecote | Quinn Warmerdam | 18-04-2005 |
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts | Peter Smeets | 17-03-2008 |
Livar entrecote met gegratineerde rode kool | Rob Drissen | 15-10-2012 |
Entrecote met limoen-knoflookboter | Frank Theeuwen | 19-11-2012 |
Escalopes de Veau comme en Berry | Richard Hovens | 25-03-2002 |
F | ||
Fazantfilet op Elzasser wijze met zuurkool | Peter Smeets | 16-02-2009 |
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus | Richard Hovens | 16-11-2009 |
G | ||
Turkse gehaktspiesjes met muntyoghurt en couscous | Dave Vercoulen | 26-09-2016 |
Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie | Wim Hovens | 03-12-2018 |
Gourmetten | Frank Theeuwen | 11-03-2019 |
Pastaschotel met groene asperges & pasta met zalm, spinazie en asperges | Frank Theeuwen | 11-04-2016 |
H | ||
Pittige hachee met port, bier en chocolade | Dave Vercoulen | 25-09-2017 |
Hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappelwijnsaus | Dimitri Peeters | 15-12-2008 |
Rosbief van hert met bockbiersaus | Richard Hovens | 26-10-2015 |
Hertebiefstukjes in rode wijn met gebakken peer en aardappelnestjes | Rob Drissen | 24-11-2014 |
Hertenbief met rode portsaus, stoofperen haricoverts en spek | Bram Jacobs | 14-12-2022 |
Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelen melange | Peter Smeets | 20-12-2004 |
Hertenbiefstuk met mango-cranberrysaus, aardappelpuree met pastinaak en spruitjes | Rob Drissen | 29-11-2010 |
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus | Bram Joosten | 26-02-2018 |
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika | Bram Joosten | 12-11-2018 |
Hertenbiefstukjes met vijgen, aardappelpuree met lente ui en mosterd en spruitjes | Rob Drissen | 14-10-2013 |
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin | Bram Joosten | 22-02-2016 |
Hertenpoulet in dragon roomsaus met aardappelpuree en gebakken honing zuurkool | Frans Winkelmolen | 16-11-2022 |