Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
E
Kruidige eendenbout met rode kool Dave Vercoulen 02-09-2013
Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin Jan Vercoulen 27-10-2014
Japanse entrecote Quinn Warmerdam 18-04-2005
Entrecote met rode-wijnkaramel, gepofte knoflook, friet en haricoverts Peter Smeets 17-03-2008
Livar entrecote met gegratineerde rode kool Rob Drissen 15-10-2012
Entrecote met limoen-knoflookboter Frank Theeuwen 19-11-2012
Escalopes de Veau comme en Berry Richard Hovens 25-03-2002
F
Fazantfilet op Elzasser wijze met zuurkool Peter Smeets 16-02-2009
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus Richard Hovens 16-11-2009
G
Turkse gehaktspiesjes met muntyoghurt en couscous Dave Vercoulen 26-09-2016
Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie Wim Hovens 03-12-2018
Gourmetten Frank Theeuwen 11-03-2019
Pastaschotel met groene asperges & pasta met zalm, spinazie en asperges Frank Theeuwen 11-04-2016
H
Pittige hachee met port, bier en chocolade Dave Vercoulen 25-09-2017
Hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappelwijnsaus Dimitri Peeters 15-12-2008
Rosbief van hert met bockbiersaus Richard Hovens 26-10-2015
Hertebiefstukjes in rode wijn met gebakken peer en aardappelnestjes Rob Drissen 24-11-2014
Hertenbief met rode portsaus, stoofperen haricoverts en spek Bram Jacobs 14-12-2022
Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken paddenstoelen melange Peter Smeets 20-12-2004
Hertenbiefstuk met mango-cranberrysaus, aardappelpuree met pastinaak en spruitjes Rob Drissen 29-11-2010
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus Bram Joosten 26-02-2018
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika Bram Joosten 12-11-2018
Hertenbiefstukjes met vijgen, aardappelpuree met lente ui en mosterd en spruitjes Rob Drissen 14-10-2013
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin Bram Joosten 22-02-2016
Hertenpoulet in dragon roomsaus met aardappelpuree en gebakken honing zuurkool Frans Winkelmolen 16-11-2022