Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Hoofdgerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.
Naam van het gerecht | Chef
![]() |
Datum |
---|---|---|
Alle leden Biétgaar | ||
Asperge op grootmoeders wijze | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Kalfsschnitzel met rode wijnsaus, sugar snaps, aardappelgratin en witlof uit de oven | Alle leden Biétgaar | 12-05-2003 |
Bram Joosten | ||
Varkenshaasjes met basilicumsaus, haricots verts met ham en aardappelgratin met kwark | Bram Joosten | 28-04-2014 |
Ribeye met waterkerspuree | Bram Joosten | 13-04-2015 |
Hertenbiefstukjes met spek, tijm, paddenstoelen en aardappelgratin | Bram Joosten | 22-02-2016 |
Wilde eend met chocolade en bloedworst | Bram Joosten | 09-01-2017 |
Gratin van zoete aardappel, spruitjes en geitenkaas en hertenbiefstuk met bosbessenjus | Bram Joosten | 26-02-2018 |
Hertenbiefstuk met geroosterde puntpaprika | Bram Joosten | 12-11-2018 |
Kruidige rosbief met roodlof en groene olijvensalsa | Bram Joosten | 10-02-2020 |
Dave Vercoulen | ||
Hartige kipkarbonades met sesamzaad, peultjes en gebakken krielaardappeltjes | Dave Vercoulen | 26-11-2001 |
Rijstnoedels met kip en garnalen | Dave Vercoulen | 23-09-2002 |
Gevuld varkenshaasje met lente-ui | Dave Vercoulen | 15-09-2003 |
Eendenborst met Thaise saus | Dave Vercoulen | 28-02-2005 |
Zóérvléisj | Dave Vercoulen | 19-12-2005 |
Massala-tilapia met geelrys en wortel met knoffel | Dave Vercoulen | 23-10-2006 |
Struisvogelbiefstuk met bramensaus | Dave Vercoulen | 17-09-2007 |
Zeeduivel met spek omwikkeld in knolselderijsaus | Dave Vercoulen | 20-10-2008 |
Scampi's met paprika-knoflooksaus | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Kwartel met aardappelpastinaakgratin | Dave Vercoulen | 20-09-2010 |
Speenvarkencarré met romige zuurkool en kaneeljus | Dave Vercoulen | 26-09-2011 |
Kalfsoester met truffelsaus , aardappelkroketjes en groenten | Dave Vercoulen | 17-12-2012 |
Kruidige eendenbout met rode kool | Dave Vercoulen | 02-09-2013 |
Kip saffraan-amandelsaus | Dave Vercoulen | 02-03-2015 |
Varkenskotelet van het Livar varken ‘charcutière’ | Dave Vercoulen | 14-09-2015 |
Turkse gehaktspiesjes met muntyoghurt en couscous | Dave Vercoulen | 26-09-2016 |