Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Nagerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle nagerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
P
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom Frank Theeuwen 13-02-2017
Gepocheerde peer met ganache Peter Smeets 17-03-2008
Peer-abrikozencrumble met kaneelijs Rob Drissen 15-10-2012
Peertjes met kerriekaramel en vanille-ijs Rob Drissen 20-09-2004
Peren in rode wijnsiroop met roomijs Peter Smeets 10-10-2005
Perziken met espresso mascarpone Dave Vercoulen 19-10-2009
Pisang Goreng en Roedjak Manis Dimitri Peeters 23-05-2005
Pithiviers met appel, peer & rozemarijn Dave Vercoulen 15-09-2003
Klassieke Poire Belle Helene Bram Jacobs 15-11-2023
Poire Belle-Helene Bram Joosten 13-04-2015
Poires de Pierre Dimitri Peeters 17-11-2003
Portokalopita met yoghurt ijs Rob Drissen 19-04-2023
Pruimenbluf Quinn Warmerdam 10-02-2003
R
Rabarber crumble met aardbei en een kleine twist Oscar Aarns 31-05-2023
Rabarbertiramisu Frank Theeuwen 11-04-2016
Ravioli van chocolade met roomijs Richard Hovens 31-03-2014
Ricotta ‘pancakes’ met rood fruit Frans Winkelmolen 27-05-2013
Ricotta-mousse met gepocheerde peer en walnoten Wim Hovens 28-11-2016
Rijstbavarois met pruimen Dave Vercoulen 23-10-2006
Gefrituurd roomijs met warm stroopfruit Richard Hovens 21-03-2005
S
Schuimomelet Peter Smeets 16-04-2007
Toblerone semifreddo Frans Winkelmolen 25-01-2016
Sinaasappel-ricottamousse Dave Vercoulen 19-10-2022
Krans van soezendeeg Wim Hovens 21-02-2011
Eenpersoons speculaas-tiramisu Jan Vercoulen 25-11-2013