Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Nagerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle nagerechten.


Naam van het gerecht Chef   Datum
Peter Smeets
Gepocheerde peer met ganache Peter Smeets 17-03-2008
Drie amuse desserthapjes Peter Smeets 16-02-2009
Quinn Warmerdam
Pruimenbluf Quinn Warmerdam 10-02-2003
Champagnesabayon met vanille-ijs Quinn Warmerdam 19-04-2004
Zoete rijst met ananas en komkommer in suiker-kaneelsaus Quinn Warmerdam 18-04-2005
Richard Hovens
Flensjes met Yoghurtijs, vanillesaus en vers fruit Richard Hovens 21-10-2002
Amandelijs, taartje van chocolade, met bokbier sabayon Richard Hovens 08-03-2004
Gefrituurd roomijs met warm stroopfruit Richard Hovens 21-03-2005
Flensje met gemarineerde aardbeien en yoghurt ijs Richard Hovens 19-09-2005
Karnemelkmousse met karamelsaus en aardbeispiesjes met munt Richard Hovens 15-10-2007
Chocoladetaart met bosvruchten Richard Hovens 15-09-2008
Taartje van vanille parfait met mokka sabayon en gemarineerde aardbeien Richard Hovens 16-11-2009
Koffieroom-ijs met koffie karamel en koffie schuim Richard Hovens 10-01-2011
Chocoladerol met chocoladeroomijs Richard Hovens 16-01-2012
Parijse flensjes Richard Hovens 18-03-2013
Ravioli van chocolade met roomijs Richard Hovens 31-03-2014
Mousse van chocola en yoghurtijs met frambozencoulis Richard Hovens 08-09-2014
Choco kroketten met ijs Richard Hovens 26-10-2015
Choco toet met sabayon Richard Hovens 12-12-2016
Citroentiramisu Richard Hovens 08-01-2018
Yoghurtijs met vanille sabayon en frambozen Richard Hovens 01-10-2018
Rob Drissen
Flensjes met vanilleroomijs en chocolade-espressosaus Rob Drissen 19-01-2004
Peertjes met kerriekaramel en vanille-ijs Rob Drissen 20-09-2004
Apfelstrudel met warme vanillesaus Rob Drissen 28-11-2005
Gekarameliseerde peren met warme chocoladesaus Rob Drissen 27-11-2006