Tostadas con Burrata y Duraznos a la parrilla – Toast met Burrata en Gegrilde Perzik

Tapa

Klik op de foto voor een betere weergave
Datum: 04-09-2024
Aantal personen: 8
Samengesteld door: Dave Vercoulen
Samengesteld menu:
Printversie (pdf):

Ingrediënten

  • 2 stokbroodjes (in plakjes gesneden)
  • 2 burratas
  • 4 perzikken (ontveld, zonder pit en in plakjes gesneden)
  • blaadjes verse basilicum
  • olijfolie

Bereiding

Besprenkel de plakjes stokbrood met wat olijfolie en leg ze onder de grill totdat ze lichtbruin zijn.

Prak de burrata met een vork fijn. Snij de basilicumblaadjes fijn. Grill de plakjes perzik op een grill-plaat lichtbruin.

Beleg de plakjes stokbrood met de burrata en perzik. Bestrooi het gerechtje met de basilicum en besprenkel het met wat olijfolie.