Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Hoofdgerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.
Naam van het gerecht
![]() |
Chef | Datum |
---|---|---|
A | ||
Albóndigas en pittige rijst met bonen | Dimitri Peeters | 20-01-2003 |
Asperge op grootmoeders wijze | Alle leden Biétgaar | 13-05-2002 |
Asperge op Limburgse wijze | Wim Hovens | 12-05-2014 |
Asperges met Venloos tintje | Rob Drissen | 14-03-2016 |
Oosterse asperges | Alle leden Biétgaar | 15-05-2024 |
B | ||
Beef Wellington met rodekool en aardappelkoekjes | Wim Hovens | 23-12-2013 |
Thaise pittige biefsalade | Rob Drissen | 20-09-2004 |
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade | Rob Drissen | 19-01-2004 |
Biefstuk in parmaham met saliejus | Richard Hovens | 19-09-2005 |
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje | Rob Drissen | 27-11-2006 |
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Biefstuk met paddenstoelensalsa | Dimitri Peeters | 17-05-2010 |
Biefstuk gewikkeld in Parmaham met aardappelkoekjes en gewokte asperges met prei | Dimitri Peeters | 16-05-2011 |
Getrancheerde biefstuk met aardappelpuree en zoete zuurkool | Richard Hovens | 31-03-2014 |
Biefstuk met port-bramensaus, rode kool en aardappelpuree | Bram Jacobs | 15-11-2023 |
In parmaham gewikkelde biefstukjes in saliejus, met aardappelkoekjes | Rob Drissen | 25-02-2008 |
Pittige gewokte bloemkool en broccoli | Dimitri Peeters | 23-05-2005 |
Boeuf bourguignon | Rob Drissen | 13-03-2017 |
C | ||
Cannelloni met asperges en geitenkaas | Rob Drissen | 18-05-2022 |
Chicken Katsu curry | Rob Drissen | 28-09-2020 |
Crispy chili con carne met gemengde groene salade | Dimitri Peeters | 14-05-2007 |
Gebakken coquilles met proseccoschuim en sojasaus | Alle leden Biétgaar | 15-05-2024 |
D | ||
Duo van hert en wild zwijn met geroosterde groente en piri piri saus | Oscar Aarns | 13-11-2024 |
E | ||
Tarte tatin van sjalotten, eend, pastinaak en bramensaus | Bram Joosten | 20-03-2024 |
Eendenborst met Thaise saus | Dave Vercoulen | 28-02-2005 |