Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Hoofdgerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle hoofdgerechten.


Naam van het gerecht   Chef Datum
A
Albóndigas en pittige rijst met bonen Dimitri Peeters 20-01-2003
Asperge op grootmoeders wijze Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Asperge op Limburgse wijze Wim Hovens 12-05-2014
Asperges met Venloos tintje Rob Drissen 14-03-2016
Oosterse asperges Alle leden Biétgaar 15-05-2024
B
Beef Wellington met rodekool en aardappelkoekjes Wim Hovens 23-12-2013
Thaise pittige biefsalade Rob Drissen 20-09-2004
Biefstuk met oesterzwammen, krieltjes en een tomatensalade Rob Drissen 19-01-2004
Biefstuk in parmaham met saliejus Richard Hovens 19-09-2005
Biefstuk met champignons en aardappelkoek en bloemkool met een krokant korstje Rob Drissen 27-11-2006
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus Rob Drissen 16-03-2009
Biefstuk met paddenstoelensalsa Dimitri Peeters 17-05-2010
Biefstuk gewikkeld in Parmaham met aardappelkoekjes en gewokte asperges met prei Dimitri Peeters 16-05-2011
Getrancheerde biefstuk met aardappelpuree en zoete zuurkool Richard Hovens 31-03-2014
Biefstuk met port-bramensaus, rode kool en aardappelpuree Bram Jacobs 15-11-2023
In parmaham gewikkelde biefstukjes in saliejus, met aardappelkoekjes Rob Drissen 25-02-2008
Pittige gewokte bloemkool en broccoli Dimitri Peeters 23-05-2005
Boeuf bourguignon Rob Drissen 13-03-2017
C
Cannelloni met asperges en geitenkaas Rob Drissen 18-05-2022
Chicken Katsu curry Rob Drissen 28-09-2020
Crispy chili con carne met gemengde groene salade Dimitri Peeters 14-05-2007
Gebakken coquilles met proseccoschuim en sojasaus Alle leden Biétgaar 15-05-2024
D
Duo van hert en wild zwijn met geroosterde groente en piri piri saus Oscar Aarns 13-11-2024
E
Tarte tatin van sjalotten, eend, pastinaak en bramensaus Bram Joosten 20-03-2024
Eendenborst met Thaise saus Dave Vercoulen 28-02-2005