Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 1 (2001 - 2002)
Carpaccio met pestodressing Frank Theeuwen 15-10-2001
Varkensmédaillons met sinasappelsaus en gebakken aardappel met shiitake en bospeentjes Frank Theeuwen 15-10-2001
Romige soep van witlof en brie Frank Theeuwen 15-10-2001
Hartige kipkarbonades met sesamzaad, peultjes en gebakken krielaardappeltjes Dave Vercoulen 26-11-2001
Licht gebonden soep van kerrie, banaan en pittige soesjes Dave Vercoulen 26-11-2001
Gerookte kipcocktail Dave Vercoulen 26-11-2001
Pikante varkensvleesschotel met boontjes en rijst Peter Smeets 17-12-2001
Paprikaroomsoep met gerookte kalkoenfilet Peter Smeets 17-12-2001
Flensjes met paddestoelen Peter Smeets 17-12-2001
Elzasser zuurkoolschotel met karbonades Wim Hovens 21-01-2002
Salade van gerookte kuikenborstfilet met zuurkool Wim Hovens 21-01-2002
Elzasser zuurkoolsoep Wim Hovens 21-01-2002
Roergebakken spinazie met rookworst en sambal Dimitri Peeters 25-02-2002
Spinaziesoep met kaascroutons Dimitri Peeters 25-02-2002
Marokkaanse spinazierolletjes Dimitri Peeters 25-02-2002
Crèmesoep Dame Blanche Richard Hovens 25-03-2002
Escalopes de Veau comme en Berry Richard Hovens 25-03-2002
Gemarineerde kalkoenreepjes op een bedje van sla Richard Hovens 25-03-2002
Gevulde grapefruit met vruchten-kaas en kipfilet Frank Theeuwen 15-04-2002
Courgettesoep met groene soufflé Frank Theeuwen 15-04-2002
Varkensoesters met een appelsaus en hartig gevulde appels uit de oven Frank Theeuwen 15-04-2002
Asperge op grootmoeders wijze Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Aspergetaart met bacon en broccoli Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Tartaar van gerookte zalmsnippers op gemarineerde asperges Alle leden Biétgaar 13-05-2002
Cappuccino van asperges en pistou Alle leden Biétgaar 13-05-2002