Gerechtenindex
Overzicht van de gerechten
Alle gerechten
Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.
Naam van het gerecht | Chef | Datum |
---|---|---|
Seizoen 8 (2008 - 2009) | ||
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Kruidensoep van bospaddenstoelen onder een korst raster | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Mokka proeverij van mokka mousse, mokka ijs en mokka sabayon | Rob Drissen | 16-03-2009 |
Scampi’s met lenteuitjes, asperges en saffraandressing | Frank Theeuwen | 20-04-2009 |
Asperge-tomatenbouillon met kalkoenquenelles, bosuitjes en verse kervel | Frank Theeuwen | 20-04-2009 |
Wildzwijn, asperges met dragonboter en een bolletje aardappelpuree | Frank Theeuwen | 20-04-2009 |
Aardbeien Romanoff | Frank Theeuwen | 20-04-2009 |
Cocktail Prins Alexander | Jan Vercoulen | 11-05-2009 |
Lamsfilet in bladerdeeg met honingtijmsaus en asperges | Jan Vercoulen | 11-05-2009 |
Aspergeroomsoep met Schotse zalm rosé gebakken en mimosa | Jan Vercoulen | 11-05-2009 |
Tweekleurenchocolademousse met vanillesaus | Jan Vercoulen | 11-05-2009 |
Seizoen 9 (2009 - 2010) | ||
Champignon cappucino | Rob Drissen | 21-09-2009 |
Camembertmousse met karamelsaus van rode port | Rob Drissen | 21-09-2009 |
Kalfsoester gevuld met een mengsel van zwarte olijven en gedroogde abrikozen in een zachte madera saus | Rob Drissen | 21-09-2009 |
Crème brulée met citroen | Rob Drissen | 21-09-2009 |
Perziken met espresso mascarpone | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Zalm-paling surprise | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Vitello tonnato | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Tagliatelle van asperge met romige hamsaus | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Scampi's met paprika-knoflooksaus | Dave Vercoulen | 19-10-2009 |
Tapas proeverij van gerookte eendenfilet, lamsrib en gevulde tongfilet | Richard Hovens | 16-11-2009 |
Coquilles met reepjes roergebakken groenten | Richard Hovens | 16-11-2009 |
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus | Richard Hovens | 16-11-2009 |
Taartje van vanille parfait met mokka sabayon en gemarineerde aardbeien | Richard Hovens | 16-11-2009 |