Gerechtenindex

Overzicht van de gerechten

Alle gerechten

Hieronder vindt u een lijst met alle gerechten.


Naam van het gerecht Chef Datum  
Seizoen 8 (2008 - 2009)
Kleine bonbons van sliptongetjes in een zachte gember hollandaise saus Rob Drissen 16-03-2009
Kruidensoep van bospaddenstoelen onder een korst raster Rob Drissen 16-03-2009
Biefstuk met geitenkaas en een rode wijnsaus Rob Drissen 16-03-2009
Mokka proeverij van mokka mousse, mokka ijs en mokka sabayon Rob Drissen 16-03-2009
Scampi’s met lenteuitjes, asperges en saffraandressing Frank Theeuwen 20-04-2009
Asperge-tomatenbouillon met kalkoenquenelles, bosuitjes en verse kervel Frank Theeuwen 20-04-2009
Wildzwijn, asperges met dragonboter en een bolletje aardappelpuree Frank Theeuwen 20-04-2009
Aardbeien Romanoff Frank Theeuwen 20-04-2009
Cocktail Prins Alexander Jan Vercoulen 11-05-2009
Lamsfilet in bladerdeeg met honingtijmsaus en asperges Jan Vercoulen 11-05-2009
Aspergeroomsoep met Schotse zalm rosé gebakken en mimosa Jan Vercoulen 11-05-2009
Tweekleurenchocolademousse met vanillesaus Jan Vercoulen 11-05-2009
Seizoen 9 (2009 - 2010)
Champignon cappucino Rob Drissen 21-09-2009
Camembertmousse met karamelsaus van rode port Rob Drissen 21-09-2009
Kalfsoester gevuld met een mengsel van zwarte olijven en gedroogde abrikozen in een zachte madera saus Rob Drissen 21-09-2009
Crème brulée met citroen Rob Drissen 21-09-2009
Perziken met espresso mascarpone Dave Vercoulen 19-10-2009
Zalm-paling surprise Dave Vercoulen 19-10-2009
Vitello tonnato Dave Vercoulen 19-10-2009
Tagliatelle van asperge met romige hamsaus Dave Vercoulen 19-10-2009
Scampi's met paprika-knoflooksaus Dave Vercoulen 19-10-2009
Tapas proeverij van gerookte eendenfilet, lamsrib en gevulde tongfilet Richard Hovens 16-11-2009
Coquilles met reepjes roergebakken groenten Richard Hovens 16-11-2009
Fazantfilet met gekonfijte witlof en spruitjessaus Richard Hovens 16-11-2009
Taartje van vanille parfait met mokka sabayon en gemarineerde aardbeien Richard Hovens 16-11-2009